Beste ruiters en amazones,

 

Jammer genoeg zijn wij genoodzaakt om alle aankomende evenementen volledig af te lassen. We waren helemaal voorbereid om er een top corona-proof seizoen van te maken. Het is dan ook met heel veel pijn in het hart, maar uiteraard komt ieders veiligheid op de eerste plaats en dienen wij de wettelijke maatregelen op de volgen.

 

We kunnen nu alleen maar hopen op een snelle verbetering van de toestand, zodat we onze mooie hobby snel terug kunnen aanvangen.

 

Uiteraard mogen jullie rekenen op een terugbetaling van het inschrijvingsgeld via overschrijving. Aangezien wij reeds meerdere evenementen gepland hadden is dit administratief een hele opgave, en we willen jullie dan ook om begrip vragen dat dit enige tijd in beslag kan nemen. Wij trachten alle terugbetalingen te verwerken voor 15 november.

 

Verder rest er ons dan nog om jullie alsnog te bedanken voor het inschrijven en hopen we jullie allemaal te mogen verwelkomen van zodra het weer mogelijk is. In de tussentijd wensen we jullie een blijvend goede gezondheid.

 

Met hoopvolle (maar op dit moment ook betreurde) groetjes,

Aliene, Lieze en Jonas

Rijhal de Damburg